Dr. Mustafa ÜNCÜ
05.12.1972 yılında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde doğdu. İlköğrenimini Almanya’da, Ortaöğrenimini Osmaniye’de tamamladıktan sonra 1989 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi. 1995 yılında mezun oldu ve Şanlıurfa’nın Birecik İlçesine tayin oldu. Burada yaklaşık 11 yıl çalıştıktan sonra 2006 yılı Aralık ayında İskenderun’a tayin oldu. 2007 yılı Kasım ayında part-time olarak Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Acil Servis Hekimi olarak çalışmaya başladı. 2008 yılı Mayıs ayında Devlet Memurluğu görevinden istifa ederek Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde tam zamanlı olarak göreve başladı. Halen hastanemiz Acil Servis Hekimi olarak görevine devam etmektedir.
Dr.Mustafa ÜNCÜ, mesleği ile ilgili çeşitli eğitim ve sertifikasyon programlarını başarı ile bitirmiş olup; TRK (Travma ve Resüsitasyon Kursu Sertifikası), ATLS (Advanced Travma Life Support-İleri Travma Yaşam Desteği), ACLS (Advanced Cardiac Life Support-İleri Kardiyak Yaşam Desteği), Kan ve Kan Ürünleri Transfüzyon Uygulamaları sertifikaları sahibidir. Ayrıca Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilmiş olan “Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” ve “Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konulu eğitim programlarını tamamlamıştır.
Dr.Mustafa ÜNCÜ evli ve iki kız çocuğu babası olup, çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.
Dr. Tuncer SÜMER
1960 yılında Payas ‘ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Payas’ ta lise öğrenimini İstanbul Kabataş erkek Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Ç.Ü. Tıp Fakültesinde bitirdikten sonra Kayseri ‘nin Develi ilçesinde mecburi hizmete başladı. Buradan askerliğini yapmak üzere İzmir ‘e ardından çalışma hayatının geri kalanını geçirmek üzere Hatay ‘ a geldi. Hatay ‘da değişik sağlık ocaklarında çalıştıktan sonra, 2003 yılında İskenderun Devlet Hastanesi Acil Servisinde göreve başladı. 2009 yılı Temmuz ayında kamu görevinden ayrılıp, yarı zamanlı çalışmakta olduğu hastanemizde tam zamanlı olarak çalışmaya başladı. Özel zevkleri arasında bağlama ve kaval çalmak, kitap okumak, seyehat etmek ve dostlarıyla muhabbet etmek yer almaktadır.
Dr. Yeliz KALKAN
1976 yılında Mersin ‘de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Tarsus ‘ta tamamladı.1999 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Yozgat ‘ta 3 yıl mecburi hizmet yaptıktan sonra 2005 yılında İskenderun ‘da çalışmaya başladı.
,
Dr. Yetiş Ümit TOPRAK
1975 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hatay ‘da tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üni. Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. Acil sağlık hizmetleri, NBC (nükleer , biyolojik ve kimyasal silahlara karşı savunma yöntemleri), travma ve resusütasyon kursu, RİA ve aile planlaması ,ileri kardiyak yaşam desteği kursu sertfikalarına sahiptir.